Heeft u een vraag?

VeBe TECH: uw IT-specialist en elektricien in Bertem en omstreken
Ervaren elektricien en tegelijk uitstekend IT-technicus

Bent u voor een installatie of reparatie op zoek naar een elektricien in Bertem of omstreken? Wilt u als particulier kleine elektriciteitswerken laten uitvoeren? Dan ben ik de geknipte persoon voor u. Maar ook om uw computer in elkaar te zetten of te herstellen, kunt u bij mij terecht: ik heb namelijk twintig jaar ervaring op IT-gebied.

Reparatieservice

Installatie defect? Geen nood, voor elke elektrische reparatie kunt u bij mij terecht. Met mijn tien jaar ervaring als elektricien zie ik onmiddellijk waar de oorzaak van de elektrische storing ligt. Zo kan ik een oplossing aanreiken voor de meest uiteenlopende problemen met elektrische apparatuur. Ik voer werken uit aan de elektrische installatie zelf. Maar ook verlichtingssystemen, huishoudapparaten en domotica hebben geen geheimen voor mij.

Kleine elektriciteitswerken

Ik leg niet de volledige elektriciteit in uw woning aan. Wel voer ik diverse allround elektriciteitswerken uit. Denk maar aan kleine klussen die grote bedrijven niet graag doen, zoals stopcontacten vervangen, verlichtingstoestellen plaatsen en nog veel meer. Ik werk voor eigen rekening, zodat u verzekerd bent van een optimaal resultaat.

Plaatsing van beveiligingssystemen

Omdat veiligheid voor u op de eerste plaats komt, monteer ik niet alleen alarmsystemen, maar ook brandmelders. Uiteraard bent u ook voor een parlofoon- en videofooninstallatie bij mij aan het juiste adres. Ik voer werken uit in alle soorten gebouwen, zoals woonhuizen of flatgebouwen. Ook voor defecte apparatuur kunt u mijn hulp inroepen.

IT-onderhoudsservice

Maar niet alleen uw elektrische apparatuur is bij mij in goede handen. Ook voor uw computersystemen kunt u vol vertrouwen rekenen op mijn ruime ervaring als IT-technicus. Ik heb een IT-diploma op zak en kan dus uw computer herstellen en vakkundig in elkaar zetten. Of u nu een computer à la carte wilt opstellen en programmeren of een netwerk wilt uitbouwen, ik ben van alle markten thuis en schik me naar uw wensen en budget.

Interesse in mijn diensten als elektricien?

Wacht niet langer en bel mij vandaag nog op of kijk snel op deze website en vul het formulier in als u meer informatie wilt of een vraag hebt. Ik sta tot uw dienst, niet alleen in Bertem, maar ook in Leuven, Waver, Waterloo, Oudergem en Kraainem.

Vebe Tech Company

Dorpstraat 616
B-3061 - Leefdaal


Tel.: 02 880 57 80 02 880 57 80
vebetech@gmail.com

BTW BE 0463.423.339

Waarom voor ons kiezen?

  • 20 jaar ervaring
  • IT-technicus
  • Spoedreparaties
  • Beveiligde woning
  • Veiligheidsnormen
  • IT-onderhoud